Ποικιλιες

Στο Κτήμα καλλιεργούνται οι ερυθρές ποικιλίες Ξινόμαυρο, Syrah, Merlot, Pinot noir, Montepulciano, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon και Petit Verdot και οι λευκές Sauvignon blanc, Chardonnay, Gewurztraminer, Ασύρτικο. Η στρεμματική απόδοση περιορίζεται στα 700 kg, με τη διεξαγωγή πράσινου τρύγου.

Αμπελωνες

Το Κτήμα, περιβάλλεται από περίπου 550 στρέμματα ιδιόκτητου αμπελώνα. Τα εδάφη είναι φτωχά, αμμοαργιλώδη, με ελαφρώς αλκαλικό pH, καλή αποστράγγιση, επικλινή με νότια έκθεση. Οι αμπελώνες είναι φυτεμένοι με βόρειο προσανατολισμό των γραμμών, γραμμικοί υποστυλωμένοι με διαμόρφωση πρέμνων διπλό Royat. Το υψόμετρο κυμαίνεται από 630 έως 680μ.

Οινοποιειο

Το οινοποιείο είναι δυόροφο και καλύπτει χώρο 870τμ ανά όροφο, είναι χτισμένο στις παρυφές των λόφων της περιοχής «Κοντή Καρυδιά». Στον υπόγειο χώρο γίνεται η οινοποίηση και αποθήκευση στο κελάρι, στον πρώτο όροφο βρίσκονται τα γραφεία του οινοποιείου, η αίθουσα γευσιγνωσίας και χώρος δεξιώσεων και εκδηλώσεων. Μελλοντικά στον δεύτερο όροφο θα δημιουργηθεί χώρος φιλοξενίας επισκεπτών.